Me and Jimmy Nail

Rätt jobbigt pass på jobbet idag. Hade varit kolugnt om inte ryggen pajat halvvägs in och det gör ooont. Kan knappt sitta, knappt gå, absolut inte hoppa ner från lyften och att bära saker? Ja, böjande i upplockning och nersättning var inte så bekvämt. Men men, det får gå ändå. Hoppas det är bättre till imorrn iaf.

Sitter i sedvanlig laid back-ställning och chillar med Jimmy Nails Crocodile Shoes. Jävla skön låt faktiskt. En hes, ensam man som hade allt men nu sitter där med sina enda vänner han har kvar, ett par skor av krokodilskin. My crocodile shoes, they are crying to. Ibland, Jimmy Nail, så känner jag din smärta. Big it up!

Inte cool

Något som inte är kul är att behöva masa sig upp innan lunch. >_< Imorse snoozade jag tydligen till 08.25 utan att märka det. Det är över en halvtimme av Hells Bell utan att märka den. Det är fan inte helt okej skulle jag tippa på. Men men, så kan det gå. Nu är det iaf rapportskrivning. Igen. En av två vi ska göra den här veckan. Vanligtvis är det bara en mongostor rapport men nu har vi två. Tjohoo!

Ach högaste himmel (Dia Psalma)

Trots att jag är inne i en väldans upp-period och sitter och dunkar Mats Rådberg och Rankarna med Säg aldrig nej till en grabb med gitarr, så får man aldrig glömma sina favoritvänner. De som hjälper en när man har som tyngst och som man annars lätt försakar när man är glad. De kanske inte behövs än, men de säger aldrig nej heller när de väl gör det och sådant förtjänar uppskattning.
   Stod i köket och lagade mat och eftersom jag är i Yin med min spellista så har jag senaste dagarna bara fått asglada och bra låtar tills nu, nu gjorde sig Dia Psalma till känna och  jag kände att ja... Jag älskar er fortfarande fast jag inte lyssnar lika ofta. ;) Nu kom Sol över oss dessutom vilket är en av världens topp 5 alltid, men här kommer Ach Högaste Himmel som var min baconstekarlåt idag. En fin låt om en man som gillar en tjej som inte verkar hålla honom så högt. Håll till godo. =)

Ack högaste himmel och fallande jord
det kostar på en yngling att leva här på jord
att leva här på jorden, det plågsamt vara må
att älska lilla vännen, den aldrig man kan få

Du talar visst väl, men du tänker inte så
för när jag vänder ryggen till, så ler du däråt
var gång jag till dig kommer, visst roar det dig
att du får tala falskehet och göra narr av mig

Om dagen i mitt arbete är du i mitt sinn
om natten när jag sover är du i min dröm
om morgon när jag vaknar, vem saknar jag då
jag saknar lilla vännen, den aldrig jag kan få

Dina rosenröda kinder, din sockersöta mun
har lagt på mitt hjärta en börda så tung
den bördan får jag bära och släpa för dig
så länge som bloden är varmer uti mig

Du söker efter rikedomar, penningar och gull
Men du får inte mera än trenne skålar mull
och fyra tunna brädor och så en svepeduk
Blott fyra tunna brädor att vi vila i till slut


Med sorger och bekymmer får en skilja sig åt
gud nåde den mänskan som skiljer en åt
den mänskan gör värre än någon kan tro
den mänskan gör värre än den som håller krog

Du söker efter...


Typ

Hmm... Är inte helt hemma på den här sidan än men jag jobbar på det. Tänkte väl polera till utseendet kanske, göra lite arkiv och skit när det väl gått så långt att jag behöver kategorisera saker och så vidare. Men då är det nog fan dags att ni börjar lämna comments också, annars kommer jag bara anta att ingen läser och då är det ju ändå inte så viktigt hur det ser ut. Då skriver jag helt plötsligt bara för mig själv. =P

Shit

Folk gnällde ju så jääävla mycket så nu kommer jag försöka komma ihåg att blogga här istället. Hoppas ni slipper Popups era jävlar. Vill ni ha en okategoriserad dokumenatation av mitt liv hittills så gå till gamla bloggen.