Eurotrip -08

Laddar inför resan nu med filmen Eurotrip. Tyckte det kändes skönt. Väskan är packad, det är diskat, soporna ihopknutna och snart så bär det av! Min första tågluff någonsin. bara hoppas det blir jävla nice.

Gick mellan grindarna på Ferru för sista gången idag. Ingen som hämtade någon nyckel, svetshjälm (som om den fanns kvar) eller kort eller någon utvärdering eller så. Bara liksom... Gå. efter ett par tårtor. Men det var sjukt skönt. Never looking back. Life is pretty sweet just nu!

Och när vi kommer hem från Eurotrip -08 så blir det jag och Mike på Yran -08... När man trodde att livet inte kunde bli bättre liksom.

Thanks for all the laughs

Jag trodde verkligen jag var över att gråta när kändisars liv tog slut, men jag hade fel. George Carlin dog tydligen 22a Juni och från det att jag kom hem nyligen så har jag varit otröstlig... Tänker åka hem till Eve nu för hon vet hur man tröstar bäst och det är sjukt att det behövs nu, men han är verkligen den mest intelligenta människan jag någonsin hört och nu är han borta. Från det att jag var 15 år gammal så har jag levt som han lärt, men eftersom han inte riktigt gillar religioner, det var dessutom en av anledningarna till att jag gillade honom från början, så kommer jag aldrig hävda att jag dyrkar honom. Här kommer ett klipp där han går på om religion över huvud taget... Han kommer alltid vara känd som killen som sa de sju förbjudna orden, men för mig kommer han alltid vara killen som uttryckte saker exakt som jag tyckte, speciellt vad gällande gud och kyrkan och liknande saker. Ett svart hål har just skapats och inget kommer någonsin fylla det...


Postmidsommar, preluff (kan man säga prelufium? Förstår någon då?)

Midsommar... Aaw, sweet God säger jag bara. Skulle aldrig kunna fira den någon annan stans än hemma. Tror inte folk skulle veta hur man gör. Sick weekend och alldeles för barnförbjuden för att någon under 90 ska få läsa det i bloggen iaf. Men skulle tro att Pelin fått det bästa SMSet någonsin mellan lördagen och söndagen där. Eeeh? Who else, säger jag bara. Who else. I'm the schwein coming out of your tv set, som Zappa sjöng. Nästan.

Tänkte lägga ut lite natursköna bilder men det går så in i saaatans segt på den här sidan så istället får ni kolla på min
bilddagbok om ni vill se den sämre halvan av Älvleden, ungefär var jag var på midsommarafton och baksidan av våran fina station bland annat. Yummy!
___________________________________________________________________________________

Kom upp i måndags, jobbade direkt och det gick bra. Sov knappt något på natten och sedan på tisdagsmorgonen var jag dödssjuk. Jag provade ändå åka till jobbet. Drack te, åt mackor, men höll ändå på att svimma ute på verkstadsgolvet så jag åkte hem igen. Sen så har jag legat i soffan till igår typ. Då provade jag åka in till stan. Kallsvettades en del men köpte en jacka iaf. Idag vid 5 så lyckades jag cykla in med Emma iaf, köpte badbyxor och apoteksvaror men inte det jag behöver mest av allt. Ett par värdiga ersättare för mina stackars piratbyxor. Jag kommer sakna dom när dom är helt otjänliga.
___________________________________________________________________________________

Så är jag klar med rabatten också. Den ena. Den andra får vi ta i höst. Från ena sidan ser man först när jag plockat upp alla jordgubbsplantor, rensat bort allt ogräs och lagt stenar, från andra hållet ser vi sedan hur jag tryckt ner varenda jävla planta igen. Det var jobbigt men när jag sitter där ute och äter jordgubbar och använder min soft air gun för att skjuta på alla andra som försöker göra det samma så kommer det vara så jävla värt det.


___________________________________________________________________________________

Sista dagen på jobbet på måndag. Vet inte om det var skönt eller inte att vara sjukskriven sista veckan, hade nog kunnat gå tillbaka idag men... Äh. Orkade. Hade andra saker att göra dessutom så det fick vara. Men jag har längtat efter att kunna gå ut mellan grindarna och inte komma tillbaka iaf! Det kan jag lova. Här nere ser ni min bakgrund de senaste veckorna. En liten nedräkning där jag kryssar av varje dag till den sista är borta. Var ett tag sedan jag tog bilden. Nu ska alla utom ettan vara röda! En liten bild på min mog som hållt mig sällskap i snart två månader också. Vet inte vad jag skulle gjort utan honom.


___________________________________________________________________________________

Så har jag provpackat väskan för resan också. Jag, Mike och Spiken åker ju snart ner till Amsterdam för att därifrån ta oss var vi nu behagar. Sjukt kul och jag ser fram emot det hyfsat mycket iaf. För att även Ludde, det lilla äcklet, skulle få vara med samtidigt som han är kvar på löpande bandet i Gbg så gjorde jag en liten tavla åt honom, han gjorde ju rätt många tavlor när han var här så. Satte också fast en jäger på den, för jag tror det är så han vill bli ihågkommen faktiskt. Snart far vi!


Möla in bollen i mål!

Äntligen! Efter att blogg.se flyttat till nya servrar kan jag äntligen komma in här och berätta om den viktigaste enskilda händelsen i historien över hela världen. A-Lagers har gjort en EM-låt som har hamnat på youtube! Det ni. Lyssna, berätta hur mycket ni älskar oss och skicka den vidare till alla era vänner så de kan göra samma sak, vi vet att det är det ni helst av allt vill!