Annat skräp

Nu börjar skolan snart. Hoppas mitt flashprojekt kommer igång då, när jag har annat viktigt som jag egentligen borde göra. För att inte stagnera här så lär jag väl slänga ut lite roliga bilder jag hittar då och då också. Bara för att. Men tro inte att det är för att jag är tillbaka på fulltid. Neeeeeee!






Beyonce, exploding in a meadow

Film två då. Lite längre tid tog den men till slut kom jag in i det. Blir nog enklare när jag lärt mig använda scener och skit. Upptäckte att jag faktiskt börjat hata Beyonce mer än Katey Perry idag, det är den grymma sanningen. Beyonce sux och om jag fick välja vad som skulle hända med henne så skulle det här helt klart vara det. Enjoy!


Tja, varför inte?

Har ju lagt ner mitt bloggande nu. Det var iaf tanken. Jag hade ingenting att skriva om så jag sket mest i det till slut. Skulle jag ta upp det igen så skulle jag behöva hitta ett tema först, något mer konsekent att skriva om än bara det jag pysslar med på dagarna. Nu har jag tänkt att jag ska lära mig Flash igen. Det var i tvåan på gymnasiet, vi hade Kjell Pira och han var urusel lärare, men det var ändå där ett litet frö av hur otroligt nice det är med Flashprogrammering såddes. Sååå, utan mer omskrivningar. Min första flashfilm: