Däckbyte

What a day. Blev väckt av en Ida vid 2. Hon skulle hämta sina saker så nu har jag inte så mycket grejer kvar iaf. Var på Julle till 4 inatt för att jag hade tråkigt här hemma. Där var det lite roligt iaf. Tills en Lisa krossade mitt knä. =P

Annars har jag och Martin bytt däck idag. Pumpat upp dem lite också. Mmm... Pumping som fan. Så jävla seg dag. Såg en film nyss iaf. Den var rätt kul.

Och till Lovley förresten, who ever you are, I say never! NEVER! Jobbet är straff nog, men håret behålls. =P Även om det nu nästan är åt det röda hållet på sina ställen. >_<

Hey Taco...

Måste bara lägga in den här också. Sjukt jävla kul. Tror också Jesus varit sådär om han levt i Sverige idag. Dryg och jävlig. =)



Och den här... Faktiskt den bästa kortfilmen de gjort någonsin. Hämnaren, en berättelse om när Taco Burrito vinglar in i sheriff Joseph Stars Alphaville för att hämna sin bror. De dåliga ordvitsarna bara haglar! Salsa dig, salsa dig!

FF

Så var den då avklarad. Föreningsfesten -07. Vi var inte de enda lemmings där men vi var absolut de bästa. Skönt att komma hem till en helt orörd familjepizza hawaii iaf. No moore laga mat för mig på ett par dagar. =P Hur gick det till då? Jo...

Det började med att Emma kom över för att blondera mig. Gick sådär. Hade köpt fel färg. Så efter en sväng till storheden så blev det av iaf. Då började de första Jullarna komma hit. Sena som vanligt var de allihopa. *suck* Efter en timme av pizzabeställande och joxande så sköljde jag ur färgen och ja... Vad säger man. Utväxten var gul, det svarta var knapptpåverkat alls. Så istället så tog jag och färgade en gång till med den bruna på en gång. Eftersom jag gjorde detta så blev jag tupperad sist och när det var dags att spreja grönt så var all färg i hela staden slut. Därför var det i stort sett bara skägget som blev grönt. Under tiden hade vi målat på våra särkar, druckit björnbrunstöl och fått våra pizzor. Det var trevligt. Inte lika trevligt idag när jag måste städa dock.

Sedan bar det av till svampen, och därifrån vidare till Docentrondellen. Där var det vätskekontroll, de kontrollerade att alla fick så mycket vätska de kunde hålla, och sedan bar det av till fotbollsplanen åt samma håll. Där lektes det lekar som vi vann, OP stal hallonsoda och vi drack och skrattade.

Sen var det mat/sittning. Väldigt ostrukturerat, någon falsklarmade brandkåren och det blev dyrt och tråkig stämning. För att hjälpa SöhL med kostnaden på 3000 spänn så auktionerade vi ut våran slynlemming Erik. Vi trodde vi bara skulle få skambud på en öl eller två men direkt började en snubbe vifta med en hundralapp. Vi blev lite förvånade men snart så kom en riktigt full kille med två hundralappar. Erik blev nästan såld till honom innan tjejföreningen Ebba lade sitt vinnande bud. En manlig slyna med nätstrumpor som går på rullskridskor: 500 spänn till Brandkårsfonden. Fantastiskt.

Efter det var det Julle en liten stund innan jag och Cissi lullade iväg med någon slemmig dörrstoppare och maskin-Stina till någon annan lokal som jag inte vet vad den heter. Fällan tror jag. Ingen aning. Orkade inte vara kvar där så jag gick till Stuk ganska snart. Där var det som vanligt så gick hem till slut. =)

Jag saknar gamla program ibland, men mest saknar jag Peter och Fredde. Här är två reklamfilmer som de hade med i sitt program Äntligen Måndag (senare egÄntligen Måndag när sändningsdagen blev onsdag).

Den första är ganska äcklig och folk kan ta anstöt säkert men jag tycker den är fördjävla rolig.


Den andra driver med de klassiska Yes-reklamerna där en person erbjuder någon två flaskor "vanligt" diskmedel för en flaska yes men ingen vill någonsin göra bytet.


Det var allt för mig idag. Nu ska jag gå och stoppa huvudet i en påse balsam så att jag kanske blir av med trasslet i håret.

1101 spänn.

Det gick väldigt fort att göra av med 5000 på en dag. Hyra, slutteleräkning från ett bolag, startteleräkning från ett annan, öl, bollpump, äggklocka och käk/husgeråd från Wills för 1101 spänn. Nytt rekord. :D

Köpte hårfärg nu också och hoppas att det blir rätt nu. Kanske ska vara blond på fredag dock? Så den gröna färgen syns bättre liksom. Fredag är det föreningsfest på. Nice. Nice. Vet dock inte om det blir något av med det blonda. Lär ju ska se fetlöjlig ut liksom. Plus att det kommer ta mer än en färgning innan det blir blondt. Nå, anyways, vi får se.

Kostymskapande idag, jobb imorrn. Inte roligt någonstans egentligen, men måste ju tjäna in pengar så jag kan fortsätta min dyra livsstil nu. Tjipp och hej!

Pannbiff

Jag vet inte vad jag gör rätt, men något är det. Pannbiff och potatismos med lingonsylt är den klart godaste maten som finns just nu. Mmm, mmmm... Damn I'm good.

Nya färger

Sitter och leker lite med färgerna i bloggen och kom typ hit... Får se om jag orkar mer sen men det här får duga nu.

Fredag

Igår så hade jag så mycket att göra. Började med att gå upp och få en läkarundersökning på Ferruform. Fick sitta och vänta i 30 min innan jag ens kom in. "Kom lite innan nio så kan du nog bli klar snabbare". Mmm... Nå, var därifrån tio iaf så kunde jag åka hem och sova lite till innan redovisningen klockan 1. Den gick bra. Stakade mig inte så mycket faktiskt, kunde argumentera för min sak och så vidare.

På eftermiddagen gjorde jag min goda gärning för i år. Två sopsäckar med kläder och ett par mattor till Myrornas insamling. Fina saker också. Ett par av de dyra skjortorna är bara använda en gång innan jag växte ur dem liksom. Så mycket gillar jag skjortor.

Kvällen bestod av Tefatspizza, Svarte Piraten och Scrubs typ. Slutet av Once upon a time in Mexico och lite Postkodsmiljonären han vi ju med också. Mmm... Postkodsmiljonären. Det är underhållning det.

Min bror (Mr. Fribiljett till Arvika) har inte lovat bort sin andra biljett till festivalen än iaf, så kanske blir 3 festivaler i år? Och om det blir så, varför inte ta Roskilde också? Behöver bara resesällskap, men fyra festivaler på fyra veckor... Klarar jag det så tror jag nog jag slagit något slags rekord iaf. Behöver sällskap till Storsjöyran också, för den vill jag inte missa. Någon som är sugen?

Förråd

Igår tog jag tjuren vid hornen och slängde ut allt i mitt lilla förråd i trappuppgången istället. Sen sorterade jag det jag ville ha. Alla mina tre-fyra "skräp"påsar med massa krimskrams gick ner i en väska. Massa plats över. Mina CD-skivsryggsäckar tömde jag och satte in skivorna i ställen, ett kunde jag dessutom hänga upp på väggen. Massa plats över. Efter redovisningen idag ska jag dessutom till Myrorna med två kassar mattor och kläder och sen så ska jag faktiskt kunna gå in i mitt förråd och stå där inne. En fantastiskt ny känsla för mig. Öste ju bara in sakerna när jag flyttade hit så det är kul att se golvet för första gången sen december.

Hade Hitler levt idag hade han haft födelsedag idag. Grattis Hitler. Grattis världen över att han inte har/är det. Känns som om vi vann. HA! In your face, Hitler!

Growl

Jag och Mike har bestämt oss för att lära oss growla till Wacken som jag är mer och mer säker på att jag kommer att åka på. Mmm... Festivaler... Nästa år blir magiskt. Betald semester under festivalmånaden förmodligen. Sw33t. Mest sw33t någonsin.

Det var värre förr

Som jag alltid sagt. Det var värre förr.


Dieselsweeties

En annan av mina absoluta favoritserier är Dieselsweeties. Den är otroligt nördig på många olika sätt och väldigt rolig tycker då jag iaf. Här är ett smakprov. Inte den bästa kanske men fortfarande, det är rätt skoj.

image1

En saga

Det är så det känns att vakna upp i det här rummet. Vakna i den stora sängen i det ganska lilla rummet, dra bort gardinerna för fönstret som täcker en hel vägg och sen se ut över älven... Det är något mer magiskt när det är löv på träden men ändå. Att se den sakta flyta där som den alltid gör ger ett lugn. Allt det här har varit regn och smältvatten, kanske från någon våldsam ravin rent av, från några berg i Norge men inte nu. Nu flyter det bara förbi här utanför och ser stillsamt ut i solskenet. Öppnar fönstret lite och frisk luft kommer in. Mmm... Mitt eget Riftedal...

Viktig info

Viktig forskning ger viktiga resultat. Hundra spänn på att det var en kille som började undersöka sambanden.

Rubriksättare igen

Blir alltid fashinerad över det som står i tidningarna. Nu är det en bildtext i aftonbladet.

"I september sprängdes en handgranat vid en bil vid Vasaplatsen i Göteborg. Offret, en 36-årig vaktchef lyckades ta sig ur den brinnande bilen. Attentatet visade sig vara mc-relaterat."

Mc-relaterat? Tja, var inte en mc de sprängde och jag tvivlar på att det var en mc som lade dit handgranaten. Var nog relaterat med medlemmar av kriminella mc-gäng. Det kan jag tro på, men ändå. Sen frågar de om mc-gäng är dåligt för sverige. Självklart inte. Lika lite som supporterklubbar är dåligt för idrotten. Kriminella mc-gäng som mer fungerar som maffia än som mc-klubb är klart dåligt för sverige, liksom kriminella supportergrupper inte är bra för någon. Farsan är med i ett mc-gäng och dom är inte dåliga för något. Det är några snubbar som åker mc tillsammans då och då till en pizzeria eller ett fik i ett annat län bara. Inte så bra för miljön kanske, men det är väl det enda. Lär er skilja på begreppen damn it.

Hmpf...

Människor suxx, så är det bara... Dessutom har jag lånat ut mitt passerkort och jag minns inte till vem. >_<