Bring me everyone



Nytt depparasoundtrack som funkar fördjävla bra. Mustasch. Typ vad som hellst med dom. Don't get sad, get mad typ. Plus att Raffe kan ha rockvärldens skönaste röst.

Bring me everyone

I hate to be in love
I don´t like being fine
When I´m at worst
Is when I really feel alive
And I can´t stand to see
You happy people smile

Cause I´m a killer
I would love to make you cry

Bring Me Everyone
I need to hurt someone

I´ll give you love, then I turn you down
My work here, it´s done

They say I´m psycho
And should be put behind bars
That I am damaged
And my soul is full of scars
You shiny people
You should never come this far
Cause I´m a killer
I got murder in my heart

Bring Me Everyone...

Ringing bells in the sky
Is this the bringer of light
No, you fools, it is I
Run for cover or die


Planet of death



Ganska precis sådär känns det i både huvudet och kroppen nu. Göttigt...

Black Ice



Äntligen tummen ur så den är nerladdad! Det här brukar betyda att det nu finns 14 nya hyffsat bra låtar och en asbra låt som heter Black Ice, så vi får se. Är på låt ett nu och den är sist. Kan det här bli en lika stor klassiker som Back in Black, Thunderstrucked, Highway to Hell, TNT eller Hells Bells? Man kan bara hoppas!

Frostigt ute nu. Solen går upp lite senare så minusgraderna håller sig kvar lite längre. Skönt att vinterdäcken redan är på. Någon har dessutom, på tal om Optimus, borrat upp låset på förarsidan. Det går nu att använda med nyckel eller skruvmejsel typ. Vad tjuvarna fick med sig i dådet? En liten dålig radiosändare för mp3spelare som jag köpte på Claes-Ohlssons för 50 spänn. Great deal för dem. >_<

Fest igår. Var riktigt nice faktiskt. Sing star blir egentligen roligare ju fullare man är, men igår gick det bra ändå på grund av motståndarna. Vann iaf ett par matcher och fick bekräftat ännu en gång att Cash is King.

Ser att jag inte skrivit om Oktoberfesten här heller, sjuuukt bra sittning! Hur jävla rolig som hellst och jag längtar redan till nästa år! Samma sak med Björnbrunsten. Jag försökte reclaima den till den nivån den brukar ligga på, men trots stark hjälp av Carlsson så gick det inte riktigt hela vägen. Blev sur på en kille som var skitlik en som jag förraktar av hela mitt hjärta, och så visade det sig att anledningen till att han var så lik var att det var han. Sen var det dåligt att Mr inte ens klarade sitt uppdrag på två vampyrhäv. Nästan halva flaskan kvar första gången. O_o Från en SÖhLare liksom... Lite skämmigt.

I övrigt så händer inte galoremycket. Pluggar massor, caddar massor, tränar en del och så funderar jag på hur länge jag kan gå utan att behöva köpa en ny vinterjacka. Inte länge till nu, men måste nog försöka hålla ut till 25e iaf.

Nu ska jag fortsätta ägna Black Ice den uppmärksamhet skivan förtjänar. Big Jack! Big Jack! Always like party and he like the girls to play!

Fick dessutom se en riktigt snygg MC Hammer-slide igår. You can't touch this kan vara en av de svåraste låtarna i hela Singstar.



Sanningen ftw


Snö



Idag vaknades det upp till en snöfyllt vinterlandskap. Kanske inte riktigt, men ändå. Minusgraderna är här och det här är vad jag såg när jag tittade ut. Eller ja, då var det liiite mer eftersom det är en halv plusgrad nu, så lite har gått bort. Men ändå. Vågar fortfarande inte hoppas på en vit vinter i år med tanke på hur den förra sög. Nå, kan iaf säga att jag är glad att mina lederhosen-kopior till Oktoberphaesten ikväll är fodrade. Najs!