Aha!

Skäggkillen är med i Anthrax. Det förklarar ju varaför han kan saker.

Men så här är det. Sjunger bandet inte om sex och bryta lagen så är dom jävligt mesiga. Sjunger de om sex och bryta lagen, då är det äckligt och vidrigt. Man får sjunga om sex om man använder metaforer, men säger man att man vill ha sex rakt ut, då är det kasst.

MTV har gjort det igen

Ännu en gång har VH1 gjort det. De har tagit in ett gäng komiker som inte är roliga, och jag menar inte roliga någonstans verkligen, och låter dem sitta och klaga på musik. Topp 40 sämsta metal-sångerna är det. Vet inte om killen med skägg är musiker på riktigt men han är ju den enda som vet vad han pratar om. Danzig - Mother? Ett par verkade inte ens hört texten. Skäggkillen tyckte att visst, det är kanske inte Danzig bästa låt men ändå, jämfört med resten av låtarna i listan är det Beethoven. Sen kom Whitesnake - Here I go again. Alla tyckte den sög medans han tyckte att Whitesnake rockar och att låten är skitbra. Vilket är sant. Det kanske är en dålig metalsång, men det är för att det är rock ffs! Likaså Wind of Change. "You can't rock to wind of change!" säger dem. No shit Sherlock?!? Det är som inte meningen! GAH! Jag har inte hatat MTV så mycket sedan de gjorde Top 100 Rocklåtar genom tiderna. Tydligen är det Enter Sandman. Åh, just ja. AC/DC är inte ens med på listan. Däremot är RHCP det. Hmpf. Bara för att ett band varit metal en gång så behöver inte alla låtar de gör vara metal. Man kan ju faktiskt få exprimentera med andra grejer också. Men inte enligt MTV. MTV suxx mer än någonsin. Som varje dag.

Serier vi minns

En serie som man aldrig glömmer är Renegade. En man, en motorcykel och en resa för att rentvå sitt namn. Intror är så klassiskt. En stillbild på en solnedgång i ett ökenlandskap om jag inte minns fel, lite dassig vilda västern musik och en grov, mörk mansröst...

"He was a cop, and good at his job. But then he committed the ultimate sin and testified against other cops - gone bad. Cops who tried to kill him, but got the woman he loved instead. Framed for murder, now he prowls the badlands. An outlaw hunting outlaws, a bounty hunter - a RENEGADE!"

Vem kan inte känna sympati för en outlaw som jagar outlaws? Vem vill inte prowl the badlands? Allt för att hitta den enda mannen som kan rentvå hans namn. Så jävla bra serie att den nästan är BÄTTRE än Walker, texas ranger. Det, my friends, vill inte säga lite!

Det rullar på nu

Praktikplatserna bara öser in. Där ser man vad ett bra cv, många småjobb, ett par industrijobb och lite överdrivningar kan göra. ;) ABB skulle jag ringt till igår, men han svarade inte så då orkar jag inte och nu ringde Ahlberg från bruket hemma. De ville att jag skulle börja redan i början av maj, men det hade ju inte gått ändå. Suxxorz för honom. Det enda tråkiga med det här är att om jag gjort praktik där, hade blivit 15 månader då antar jag, så hade jag kanske fått roligare sommarjobb mellan 3an och 4an och 4an och 5an, men men. Det positiva är ju att jag slipper Avesta i 14 månader och framförallt järnvärket i två år. Yes, i TVÅ år! Fantastiskt.

Det ordnar sig alltid, för mig.

Praktikplats, check!
Sommarjobb 07, check!
Sommarjobb 08, check!
Betald semester i en månad 08, check!
Obetald semester just när Wacken, Storsjöyran och Augustibullret är 07, check!

Ferruform måste vara mest sweet arbetsplats någonsin. Vid sådana här tillfällen börjar jag tvivla på att Gud hatar mig. Eller så börjar det gamla skäggot få lite dåligt samvete ändå, för när jag sökte så sökte jag först till Ferruform för att jag ville vara där mest. Sen så sökte jag väl lite mer på strö på de andra för jag ville egentligen ingen annanstans, och vips. Telefonsamtal, möte, anställning, bang! Det var rätt skön känsla. Dessutom så slipper jag stålverket vilket är sweet! Sen så slipper jag, ja de flesta vet vem, vilket är ännu mer sweet! Sweet är dagens ord, sweet är dagens känsla.

Nu vill jag ut och äta glass med någon men alla parker är tydligen snötäckta och det sög ju. Glass utan en park? Njae. Kanske något café eller nått. Jag vet inte. Ska höra med min lokala local lite mer.

Latjo Lajban

Slog på tvn som väckarklocka imorse, rätt nice funktion. Nu sitter jag och tittar på latjo lajban, där programledaren Mojje just satt lite avslappnat och pekade finger åt alla svenska barn. Det var lite roligt. Egentligen ska det tydligen vara någon brud som gjorde någon cool grej, typ två L för latjo lajban eller vad fan som hellst, idag men hon har semester. Han var lite sämre på det så han fick ett L och så drog han ett fint långfinger åt alla våra barn. Fräckt.

Linköping... Vad säger man... Har man väl sett en vuxen man dricka öl ur sin egen förhud så vill man aldrig använda sina ögon igen. Mer rapporter om det senare, nu ska jag äta frukost.

Köpte nytt kursmaterial i söndags. Brytbladskniv och skalpell. Nu börjar det likna något. Vi ska göra en Hasselbladskamera i kartong, mycket groovy.

#14 och Lånare

14 kommer att vara mitt nummer i NSM har jag fått veta nu. Vet inte ens om vi har nummer 11 eller 27 ens bland våra tröjor faktiskt, men 14 funkar också. Hade jag ju innan jag började stå i mål i fotboll liksom, så det är fina grejer det å.
 
Imorgon åker vi alltså, det ska bli så jääävla skönt att få lämna Luleå för några dagar och bara skita i skolan och spela hocky och bli shit drunk som de skriver i forumet på hemsidan. Ska bli göttigt som fan. Var nå mer jag skulle göra imorrn också... Ja just ja! Hållf-tenta. Inte cool. Det svåraste med tentan är dock som vanligt, förut om att gå upp på morgonen, att hålla sig borta från tentagodiset i kylen. Självdisciplin och jag funkar inte så jävla bra ihop faktiskt. Jag lever hellre än tänker på hur jag kan förbättra mig själv. =P

Tror jag har fått lånare i mitt hus. Vet inte om ni minns serien men jag glömmer den aldrig. Hatade dom redan som bra. Små, äckliga varelser som sprang runt och stal saker och sa "äh, jag bara lånar! Fast jag lämnar aldrig tillbaka grejerna, tihi!". Lite grann som Porsö-kidsen kan man tänka, fast ännu mindre. Hur som så tror jag att jag fått dom här. Min nycklar är verkligen helt borta. Har kollat varenda kubikmilimeter i hela lägenheten och dom är verkligen helt väck. Jag låste ju förrådet så dom KAN inte vara där. Nu är mina svarta byxor, som jag inte användt på två månader, också borta dessutom. Kommer inte ihåg om jag hade dem på R-festen, då är de hos Gustav, men jag tror inte det. Ska kolla det imorrn. Mina två svarta bälten måste jag hitta också. Ett av dom kan iaf vara i förrådet. Det andra har de nog också tagit. Jävla lånare...

Mer SMBC

Sitter och i skolan nu. Vi skriver rapport. Undrar om de andra märker att jag inte gör det. =P

Mer SMBC, två av mina absoluta favoriter nu när han tagit bort det gamla arkivet. Där fanns det en hel del klassiska karaktärer som jag saknar faktiskt.




Grattis på en födelsedag!

Idag är det så dags. Lilla Ingela har blivit ett år större och för det så måste jag ju givetvis önska henne grattis. Grattis Ingela, av hela mitt hjärta! Det här har du förtjänat. ;)

=P

SMBC

SMBC, Saturday Morning Breakfast Cereals, comics tycker jag själv är jävligt roliga iaf. Morbid, elak och oftast totalt opolotiskt korrekta serier som är hemska och hemskt roliga på samma sång. Dessa hittas på www.smbc-comics.com och mitt råd är att bara läsa om ni inte är känsliga och tråkiga.



Men >_<

Ni är för dåliga med att kommentera eller någonting för att jag ska orka hålla det här flytande. Snart kommer jag väl trappa ner och bara lägga in enstaka låttext då och då för det händer ju inget ens när jag försöker skriva i glädjens stund. Det blir som sagt mer som att skriva för sig själv, orka det. Det har jag min gitarr till. =P Så ni som klagar på att jag uppdaterar för sällan, tänkte bara göra en klassiker och skylla på er. Det brukar vara lättast så. ;)

Swimming

Paltkoma en miljon. Dumt att äta så mycket när jag ska simma om en timme. Simma ja... *ryser* Men Cissi och Erik åker ju skridskor med mig, då lär ju jag simma med dom. Ska nog slå omkull mig och sova en skvätt iaf innan. Kan behövas.

Funderade ett tag på att ändra min bloggs utseende men jag tror nästan jag passar. Den är stilren och elegant svart/vit. Som jag. Inga gråzoner här inte. Allt jag säger är rätt och allt annat är fel. ;) Men vi får se. Kan vara så att jag bara är för slö också.

Åt bullar med tillhörande massage igår. Mein Gott. Vad kan man säga, kvinnan kan baka. Att gå upp imorse klockan 7 var ju dock mindre kul, men vaffan. Vad gör man inte för att ta sig till skolan liksom. *mest suck* Nå, tenta-p börjar nästa vecka och innan det har då jag födelsedagskalas. Kanske får en biljett till Skellefteå - LIF den 30/3, men vi får se om jag kan åka. Vill ha en tröja också, men jag vet inte om jag ska ha namn och nummer. De jag väljer mellan är 7, GUD eller 007, BOND. Lite småkaxiga bägge två. Någon som har något annat förslag så posta gärna en kommentar här, jag är öppen för allt, bara det är roligt. Långsökt, snuskigt, nördigt eller vad som liksom.

Omkullslagning engaged in... 5... 4... 3... 2... 1...

Skridskor och en rakad häst

Idag var jag i ett stall. Det var ett tag sedan, men nu var det dags iaf. Följde med Cissi och klappade på hennes halvrakade häst. Han måste ha sådan frisyr. Han svettas annars. Cissi stod mest och kastade skit på mig. Bokstavligt talat. Eller ja, inte PÅ mig, men det var inte långt ifrån. Har sett hur ett halvmiljonerskronorsdjur ser ut också. Inget speciellt måste jag faktiskt säga. Sen åkte vi skridskor på Björx. Det är roligt att ha någon annan att bara åka och leka med. Inget seriöst eller så. Synd bara att det var kallare idag. Mina stackars sönderfrusna fötter klarar inte vilka temperaturer som hellst. Typ helst inte värre än minus fem. >_< Men ändå. Det var roligare i torsdags för då var dessutom Erik med. Sedan var det inga småbarn där då som påminde om den förlorade ungdomen och glädjen man hade då. Aldrig krav eller så, bara ren spelglädje. Varje kväll nästan.

Fick ett definitivt beslut igår. Written in the stone som de säger. Vilka vet jag dock inte. Någon kanske det finns som säger det. Hur som hellst så känns det rätt snopet. Hade inte förväntat mig ett svar på ett par månader, kanske ett halvår eller nått. Men indikationer fanns väl antar jag. Som den totala bristen av intresse som ibland verkade uppstå. Men jag kan inte säga att jag har så många negativa känslor heller iofs. Var lite för lite tid för att det skulle hinna uppstå något. Känns som sagt mest bara snopet. Speciellt som vi träffats en gång egentligen. Men men, har man bestämt sig sig så har man, det är sant. Vore kul med en motivering dock. Nå, enough of this bitterness. Hoppas mest bara att Disco-Kjell är med på 100 Höjdare eftersom jag tränar annars när det går.