Duschguck

Som några av er kanske vet, medans andra inte har en aning, så gillar jag att städa badrummet medans jag duschar. Mitt "badrum" är alltså 1.5*1.5 meter ungefär och består av en fjärdedel dusch, en fjärdedel toalett, en fjärdedel handfat och en fjärdedel (som jag inser nu att jag borde skrivit 1/4) andningsutrymme. Så nästan varje gång jag duschar iaf så använder jag duschen även för att spola rent hela toaletten, handfatet och golvet. Nå, nog bakgrundshistoria.

Duschade nyss och yuck... Vattnet har runnit lite långsamt i två dagar så jag tänkte rensa brunnen. Ni vet nog var det här är på väg så kräsmagade kan sluta läsa nu. Efter att ha gröpt bort gallret med en skuvmejsel så körde jag klassiska Göteborgaren på TV-shoptekniken ("det blir, som vi säger i Göteborg, SOPRENT!" *ryser*) och körde ner duschslangen (med munstycket avskruvat givetvis) i hålet som fanns där. Det bubblade upp lite svart vatten och så sa det *SPLORSCH* och så rann det lätt. Coolt tyckte jag. Funkade ju. Sen såg jag handtaget...
Tydligen finns det ett sorts vattenlås/filter där också. Ungefär samma princip som toaletten. Vattnet åker ner, vattnet åker upp. Tunga grejer stannar kvar nere i botten på låset. Hår stannar överallt... Jag tog, glad i hågen, tag i det lilla halvdolda handtaget och drog. Det första som slog till var doften... En doft av träsk jag inte känt sedan vi sprang barmarksträning i myrmarker efter 4 dagars spöregn. Man var blöt (som i duschen) och trött (som efter jobbet) och doften av sumpvatten var så påträngande att huvudet bultade. Efter den fina nostalgiblackouten så såg jag håret... Det måste varit det som kloggat igen vattenlåset och effekten av att jag körde ner slangen och spolade blev ju att allt hår sköt ut och grabbade tag i annat hår som grabbade tag i låset... Föreställ er en svartgrön (mögel trivs i duschavlopp vet jag nu) hästsvans på 4-5 decimeter som luktar som en blandning av ruttet hår, lik, sumpvatten och allmän ond bråd död... Men vattnet är nästan nere i avloppet innan det träffar golvet nu så succé för mig...

Efter att ha rensat mitt avlopp är jag inte rädd för the Grudgetjejen längre...

P.S. Vad gjorde jag med hästsvansen frågar ni? Tja, det är hemligt. Men akta er om ni får oväntade paket på posten säger jag bara... D.S.

Kul med överraskningar

Kul när man upptäcker att man inte tjänar så mycket som det var sagt från början. Vet inte vad jag ska säga. De drog av 11 dagar av förra lönen och den var på 2000 mindre bara så jag hoppas det är något sjukt misstag. Nå, nu har jag då iaf inte råd att åka hem på ledigveckan. Eller att typ... Köpa mat närmsta månaden... Eller att betala hyran... Livet är bra roligt ibland.

Det enda jag har kvar är väl mitt eget blog typ, och det ska jag åka och ge bort nu. >_<

WKUK

Dagens roligaste är från the Whitest Kids U Know! och den postar jag här nere. Började på Hitler Rap (bästa rappen någonsin med asbra text verkligen), gick vidare till Leader och sen den här. Enjoy!


Tydligen så

Uppenbarligen är det ett krav, men visst. Jag kan inte leva utan E <3. =P Dessutom saknar jag dig mer än jag är nyfiken på nästa avsnitt av My Name is Earl, så jag behöver dig här på en gång! Nästa avsnitt är nämligen en Randy-special (jag han se halva innan jag var tvungen att fara) så jag vet att du skulle älska det. Därför behöver jag dig hos mig så fort jag kan imorgon efter att jag kommit hem från MC-körningen. Just ja, jag och Martin kanske ska spela lite fotboll också, men det får du med vara med på. Sen är du min fram till hockeyträningen. =P Puss puss E, <3 vi ses imorrn. =P  

Jobbhelg och hockey

Jobbade helg i helgen. 11 timmar lördag, 11 timmar söndag. Det var inte så roligt. Skulle ta ett par bärs på fredagen och sen gå och lägga mig, men någon tyckte annat. Efter att ha sugit i mig några av Budells lakritsshot så hamnade jag på något sätt på kåren. Helt sjukt. Kom hem vid 2 och somnade direkt. Dagen efter krävdes 3 power king och en gigantisk hamburgare innan jag var människa igen vid 12-tiden. Första 6 timmarna på jobbet var alltså hemskt.

På lördagen var det fest hos Martins kompis granne. Det var roligt faktiskt. Tråkigt bara att jag var tvungen att gå hem när de andra skulle till kåren. Den sög då vill jag lova. Men men, ville ju inte vara bakis på jobbet igen. Så 06:18, när Bobert ringde och väckte mig, så kände jag mig rätt dum. Hann dit innan sju iaf. Sen drog en kille hem av hosta, som ingen hört, och så var vi en man kort. Kul. Vi kämpade på som fan och fick iaf ut dagsmålet. Det var skönt. Hittade världens största pizzor också typ. Goda var de också och generösa med fyllning. Blir fler därifrån vill jag lova.

Idag har jag varit ledig, så efter att Martin väckt mig det aset så har jag typ mest suttit här och inte gjort mycket. Handlade på Kvantum, stans godaste korvar för fem spänn styck, och så var det sedan dags för säsongens första hockeyträning. Helt slutkörd och död känner jag mig nu alltså och det verkade som om de flesta andra tyckte ungefär samma. Tror rookiesarna kommer nästa vecka dock, så då vill man ju vara lite mer fit. Dock kan jag bara träna måndag då eftersom jag jobbar natt på torsdag. Kanske kan få ledigt en timme... Nå, Psych med E nu. Bästa grejen som finns i världen nästan. Bättre kan man knappast må!