Stockholm nu då. MC-premiär tidigare.

Påsk hemma i Avesta var som vanligt. 7 dagar, 3 fyllor (eftersom jag körde sista dagen) och kebabpizza. Inte bra för bantningen men jag har haft kul iaf. Träffat lite släkt och umgåtts med Snejk och Pöör. Kom hem torsdag, testade nya Kings Arms på fredagen med Pöör, jag och Snejk körde trapper på lördagen efter påskmiddag deluxe och sen gick vi till Kings Arms på söndagen efter mat hos mamma. Fredag = kul som fan, lördag = rätt tråkig och söndag = skittråkigt. Var iofs fullast fredag och så gick det bara ner för varje dag, kan ha varit därför. Igår testade jag på Avestas nattliv nykter för sista gången iaf. Körde bil in för jag trodde det skulle var skitlite folk och att vi skulle hem rätt fort. Inte sant. Knökfullt med alkisar (åldern 14 till 48 typ) och alla skrek och härjade och sjöng med trubaduren. Aldrig att jag gör om det igen, det var fan traumatiskt. Fick se världens största bröst iaf. Hon fyllde 40 tydligen, enligt trubaduren iaf, och var skitäcklig. Hon var den enda som blev utslängd iaf. Det var lite roligt.

Nu är jag hos Per i Stockholm. Det verkar bli en fin helg innan jag åker tillbaka till ett kallt och förmodat blött Honoluleå. Ikväll ska jag iaf kanske på en rockpub, det blir jävla spännande. Just nu kanske ni listat ut att det inte blir någon tenta den här perioden. Orkade helt enkelt inte men är supernöjd med upplägget med stockholm i helgen istället.

Provade MCn för första gången i år och för första gången lagligt över huvud taget. Så jävla skön känsla fast
det blåste nå så in i helvete och var rätt kallt. Mmm... MC...

Massa syftnings- och stavfel i det här inlägget men det är för att jag sitter med bärbara i knät i en knölig soffa i en skitstökig lägenhet och skriver och jag orkar helt enkelt inte korrekturläsa. Puss hej!

Åh, förresten!

Farsan höll på att skrämma skiten ur mig. Bokstavligt talat. Det var nära att jag blev så ledsen att jag hade blivit apatiskt och slagit ut autonoma nervsystemet så att ringmuskelfunktionen upphört. Men han kunde bara inte skilja på ett Y och ett V i mitt sms med bokningskoden till LIF-BIF på långfredagen. När han skulle hämta ut biljetterna fick han höra att de var utplockade redan. Kul. Verkligen. Jag var på El Giganten (olé! med spanskt uttal) så jag rushade hem som fan och ringde med riktiga koden. *puh* Sista dagen att hämta dem är ju idag så. Skönt tänkte jag. Så ringer han när han är på ATG och säger att det står samma igen. Här får jag panik på riktigt. Visar sig efter ett par minuters gnällande från min sida att gubben inte bara läser Y som V, han hör Y som I också. Y är inte en bokstav i hans alfabet och det höll på att döda mig idag. Men med riktiga koden så gick det och tre biljetter till matchen hämtades ut och jag är nöjd och belåten igen.

Blir nog ingen simning. Blir Metaller och Polymerer igen, gaaah! Det enda som är jobbigare än att jobba med metaller är fan att läsa om skiten. Nå, snart så är det förhoppningsvis över. Mindre än två veckor.

Hur gick det då i min och Ingelas grattistävling då? Den som pågått sedan tidernas begynnelse? Jo, efter stenhårda regeltolkningar och jämförelser fick vi egentligen efter mycket om och men oavgjort, men vi kom på att med vänner som oss så var vi båda vinnare. Så jag är fortfarande obesegrad samtidigt som hon fick sin första vinst någonsin. Grattis Ingela!

En känsla av smör

Veckan som är nu då? Tja, vad ska man säga.Jobbar förmiddag och det är väl lika jobbigt som vanligt. Jobbade dessutom 11 timmar i söndags så. Det var mycket jobbigare än vanligt, att börja med skiftet man brukar sluta med. Istället för ledigveckan som man brukar vara inställd på efteråt så var det en ny dag med samma gamla sak. Same old, same old har verkligen en helt innebörd nu för tiden för det är verkligen exakt, på pricken likadant arbete som första dagen jag var där. Kewl? Nopp.

Att gymma själv är verkligen något av det tråkigaste som finns i hela världen. Inte lika tråkigt som att jobba, men nästan. Fan, hela mitt liv cirkulerar verkligen runt min avsky för jobbet nu. På jobbet, på fritiden, på fester, i omklädningsrum. Allt jag gör är att klaga på jobbet tammefan. Mitt mål i livet har därför nu blivit att köpa en bärbar dator (beställt), en stationär (fetingvariant), en tv (liten, billig skittv på blocket) och sen spara resten av lönen/så mycket bidrag jag kan så jag slipper jobba nästa sommar. Det skulle vara så jääävla skönt att göra vad man ville i 10 veckor. Ta promenader, kanske gymma lite, spela fotboll, dricka öl, åka mc och spela datorspel en hel sommar. Som när man var 14 liksom. Får ju 2000 mindre i hyra i år, sparar jag 1500 av dem så har jag ju 15 000 när sommaren börjar. Det borde jag klara 10 veckor på tycker jag.

Handlade igår. Shoppinglistan blev som följer
* 3 PowerKing (för att komma upp på morgonen de tre skift jag ha kvar)
* 2 paket riskakor
* 4 fyra Loka, 2 citron och 2 päron
* 6 Bananer
* 1 liter fil
* Må Gott-müsli typ
Blev chockad själv faktiskt. Så nyttigt har jag aldrig handlat förut och det kändes bra. Om man skulle mäta min vikt med två värdesiffror nu så har jag gått från 0,11 till 0,10 ton. Det är nice. Ska nog pallra mig och simma snart. Måste bara fundera ut vad jag ska äta. Ska hem till Avesta på torsdag så orkar inte köpa mer mat än det lilla jag har nu.

Just ja, inflyttning i hela april och Micke och Martin kommer upp helgen 23e-25e! Det är nice som fan. Då blir det inflyttningsfest 2 dagar i sträck om jag får välja. ;)

Rick rolled

Förstod inte dagens xkcd så jag googlade Rick rolled. Tydligen finns det människor som postar falska länkar med löften om ögongodis, kan vara allt från WoW-spelfilmer eller heta strip tease-klipp där det sägs att någon het kändis blir helt naken. När någon sedan klickar på länken så kommer de istället till det här:

*** EDIT ***
Här var tidigare klippet men ni kan gå in på www.yougotrickrolled.com istället.
*** EDIT ***

Rick Astleys Never gonna give you up! Det är tydligen en väldigt utspridd hobby på youtube och i diskussionsforum. Det är en vidareutveckling på Duck rolled som gick ut på att skicka bilder på en anka på hjul medans man lovade att det var något annat och för då mina tankar till Goatse, the greates prank of all. Eller inte. Kan ha varit bara irriterande och äckligt också. Men nu vet ni det här iaf. Rick Rolled. Tydligen riktigt irriterande.

Grattis Ingela!

Idag lägger vi alla våra små problem åt sidan och så gratulerar vi bara Ingela. Grattis!

Födelsedag

Då var det alltså dags igen, världens kanske mest prestigefyllda tävling. Vem-kan-gratta-den-andra-flest-gånger-på-olika-sätt. En tävling jag och Ingela haft sedan urminnes tider, och som jag vunnit varje år. Mest för att jag fyller 3 dagar före Ingela så jag har alltid kunnat ta hennes grattisar och bara lägga till en. I år har jag räknat till 27 olika sorters grattis och då har jag tydligen missat ett par, men jag har några idéer jag också.

Annars så har jag gett blod idag och sen jobbat. Inget mer, inget mindre typ.

Mer prat om min vikt, jag gillar det som händer nu:
Kollade mina vikt- och BMI-kurvor och liknande på viktklubb.se. I början var det tråkigt, bara en prick på varje och ett lååångt streck som sa "målkurva". Det kändes tungt och nästan omöjligt, men efter en vecka så fick jag en ny prick, ett steg lägre. Likaså nästa vecka, min kurva följde målkurvan. Sedan hoppade den till och med ner under målkurvan, höll sig ett tag och sen nu senaste två veckorna har jag tappat 4 kilo så nu är jag under kurvan igen. Får till och med varningar när jag loggar in för att jag inte ska tappa vikt för fort, det är ohälsosamt det också. Sjukt kul nu när mer än en tredjedel av min målperiod gått. 25 kilo på 26 veckor. Just nu, 10 kilo på 9 veckor. Det är sådant som gör mig glad just nu, det och att mina tidigare tighta jeans nu faktiskt börjar hänga i midjan. Funderar på att åka och in kanske rent av köpa nya, men det får bli efter nästa lön på förmiddagsveckan. Morot till mig själv också: Om jag klarar 25 kilo till midsommar så blir det minsann en ny tatuering. Måste bara hitta någon som kan göra en som jag vill ha. Det vore nice.

-10!!

Egentligen är det bara måndagar jag väger mig på, men blev lite nyfiken idag och kazaam! på 9 veckor har det blivit 10 kilos minskning! Jag är nu på nätta 105 kilo och livet känns wunderbar!

Kapten Stofil på R-festen igår, sjuk kul faktiskt. Saknade bara resten av Vännerna av Ordning så att säga, men gled runt ändå med lite jullefolk och tvåor och andra. Var nice som fan faktiskt. Någon riktigt god sushiförrätt var det också, inte alls en skitäcklig som den som Per gjorde. Fast det kan ju vara promillehalten också. Allt blir ju godare ju högre den är.

Bakispizzabak

Idag bakar jag min egen bakispizza tänkte jag. Har så mycket köttfärssås över att det kändes som det enda rätta alternativet. Med mager ost, dinkelmjölk och något vinägrerad olivolja så blir det spännande sen att se hur det smakar.

Oooh, it's a wonderful world!

Elverket Lidingö verkar vara the place to go. Om man vill se 13-åringar i bh och hotpants alltså. Varför har de bh ändå för? De har ju inte ens utvecklat bröst för fan. Tänkte dra ett par citat från artikeln som fick mig att skratta lite och tänka, det var sämre förr:

"Ett par hundra tjejer dansar sig svettiga i tunna linnen, leggings eller hotpants. Några har rosa bebisnappar i munnen." - När jag var 13 hade vi ju inte ens ett par hundra tjejer hemma, men då var det ändå en helt annan dresscode.

"Runt omkring svärmar lika många killar i uppknäppta skjortor, jeans och vaxfrisyr." - Ha ha ha, ja vad ska man säga? De där tokiga lidingöborna. Det gäller ju att bli så slemmig som möjligt så tidigt som möjligt så därför är det en bra idé för prepubertala små kräk att blotta sina hårlösa bröst. Precis som storebrorsan gör på Spy Bar.

"De som dyker upp i mjukisbyxor och sedan klär av sig till nästan ingenting. ... Nere i källaren står en arg Natalie, 13, hårt rosasminkad med tuperat hår. Hon har just blivit varnad och sätter motvilligt på sig svarta leggings under de små shortsen.
? Jag tycker man ska få klä sig som man vill, jag har betalat inträde. De borde sagt till tjejen med Björn Borg-trosor i stället, säger Natalie. " - Ja men naturligtvis har du betalat inträde och därför borde du få bryta mot lagen om uppseendeväckande beteende! Kom igen nu lilla stumpan, du blir ju glad när gamla farbröder i trench coat kommer och bjuder på godis också, eller hur? Och damn that girl i Björn Borg-trosor! Hon verkar mest ond i hela världen! För övrigt ser jag att det är inne med hård rosasminkning så jag måste nog börja piffa till mig annorlunda innan kåren nu, man vill ju inte se ut som en modehora, eller hur?

"Hon drar ut skjortglipan så att bh:n syns ordentligt. Rättar till de vaddfyllda bomullskuporna." - Vaddfyllda eller pappersfyllda?

"Målet är att få strula med så många som möjligt. Den som hånglar mest får högst status." - På min tid var det ju inte direkt högst status man fick. Man blev ju kallad något annat... Hmm... Ja just ja, Säkert Kort! Så var det. Så lite har ju förbättrats tills nu iaf, mer jämställdt här alltså. Och var gör de tjejerna som var så hos oss idag? Ja du... Vem vet. Jag är på universitetet och här är de då rakt inte. Killarna som var så då? Tja, de som inte är vaktmästare eller snickare har jag ingen aning om, men de är förmodligen på bruket och bara väntar av de sista 43 åren till pensionen nu. Men de hade ju iaf sin peak när de var 13 så hey! Inga sura miner!

"Varför vill ni klä av er?
? För att det är fint. Och för att man får killar. Vi kommer ju hit för att strula." - Läs: Varför vill ni klä av er? För att vi har ingen självsäkerhet, ingen personlighet och våran intelligens och förmåga att föra ett intressant samtal ligger på en skosulas nivå!

"? Tyvärr leder det till att killarna tar på tjejerna också. Attityderna påverkas, det är okej att säga hora till en tjej med lite kläder på sig." - Såå, inte så mycket hade tydligen hänt med jämställdheten här alltså. Det är bara i tjejernas huvud, ni vet, platsen där det är helt okej att byta samtalsämne utan logisk övergång för att vinna en diskussion man egentligen förlorat.

"? Men vi har inga förebilder, absolut inte Britney Spears, bara oss själva, skriker Sara och dansar vidare." - Eeh, ja... Ungefär lika bra som att gå in till polisen och säga "Jag har INTE mördat någon. Bara så att ni vet. Det kanske flyter upp en kropp i Tjärnsjön imorrn, men det var INTE jag! Ok?" när man svarar på en oställd fråga.

Det var det. Alltså, 13 år! Visst, många in min klass hade sina första fyllor i sjuan, inte jag, men jag har ju tagit igen att jag inte började förrens jag var 17 med alles för stor bravur, men ändå. Nakenfester? Varför var våra tjejer så tråkiga och är det bara att hoppas att om 5 år när de kommer in på krogen så har de fortfarande samma inställning? Jag vet inte, men jag vet iaf en sak: Det här är inte en sådan där skratta/gråta-konflikt. Det här är BARA skratta. Speciellt när de vaknar upp om några år och tänker "fan... Jag förstörde verkligen hela mitt liv genom att bli med på bilder i bara underkläderna som 13-åring...". Det tycker jag är roligt.

Missat pass

Igår eftermiddag missade jag spinningen och därför har jag nu masat mig upp i ottan (09.05,efter 5 snoozningar) för att gå på lördagspasset. Fredagen brukar annars vara mitt favoritpass så nu får vi se hur det är med lördag morgon. Ska nog ändå åka iväg och simma sen, men vi får se. Aldrig kört spinning och simning samma dag, kanske för mycket friskvård dödar mig. ;)

Provade nytt snacks igår när jag kollade på film. Vindruvor och Ramlösa Citrus. Rekomenderas. Kändes inte alls lika flottigt som jordnötsringar och cola. Och 500 gram kärnfria druvor kostar ju bara lite mer än200 gram chips, så det blev ju egentligen en ekonomisk vinning också någonstans där.