Sammanfattning:

Amsterdam: Red Light District var coolt as hell, men Gustav fittade ur sista kvällen och Micke och jag blev trötta på de kassa klubbarna på Pub crawlen så det blev tidig kväll. Kul med norska småtjejer dock. Inte de mest brighta brudarna kanske.

Barcelona: Vaaaarmt! Och så missade vi allt för de gör saker tre timmar för sent där. Det upptäckte vi sista dagen. De äter middag vid 9-10 och går på krogen vid 2-3 och det sög ju. Vi gick ut vid midnatt och var ensamma, men vi hade gått runt hela dagen så var så jävla trötta ändå och åkte hem.

Nice: Blev strandade där pga av tågstrejk i Italien, men det var schysst som fan. Fina stränder och snygga brudar överallt. Vi gick upp för något berg, säkert en miljon trappsteg, och gissa om vi blev förvånade när vi hittade en kommunistfest där uppe. Folk satt och söp, rökte på och det var hammaren och skäran överallt. Tog en endagstripp till Monte Carlo och alla var så rika där att till och med byggnaderna själva hånskrattade åt oss, kommer finnas bilder på bilddagboken när jag kommer upp till Luleå. Kollade in Cannes också och det var också nice (bra alltså, det var inte också staden Nice... Ja). Mer sandstränder och snygga brudar. Avslutade med en fest med ett par kanadensare och ett par svenskar på kvällen och badade i medelhavet mitt i natten. Sweet.

Genoa: En natt bara pga att tågtiderna inte passade, så vi gick och kollade in europas största akvarium. Det var ascoolt. Jag klappade en rocka och Micke fick en pingvin att simma där han pekade. Käkade italiensk pizza för första gången. Det var nice. Micke och Gustav tog en varsin med salta fiskar på och inte mycket annat. Lite kapris och salta fiskar. Den var vidrig. Det var roligt as hell.

Bologna: Ännu en till pizza och det var fan en cm smält mozzarella på den! På parmaskinka! Slice of heaven, I say. Sen så klättrade vi upp i ett 97 meter högt stentorn som var ett par hundra åt gammalt. Det var läskigt för säkerheten var inte så hög direkt. Men vi överlevde och jag köpte sen den dyraste glassen jag ätit. Temperaturen i Italien var ungefär en miljon grader och vårat rum, med fönster mot solen heeela dagen, hade ingen luftkonditionering. Man hade nog lätt kunnat vrida ur madrassen från svett om man försökt. Hittade en riktigt trevlig Irländsk pub också.

München: Hofbrauhause.

Prag: Öl för 10 spänn på krogen. Kapten Morgan och cola, runt en tjuga. Enough said. Träffade tre australiensare och amerikanaren Weston Pope på en klubb med 4 våningar också. Vi träffade dem först i München på the Beer Challange och det visade sig att vi skulle åt samma håll. Gustav åkte hem istället för att följa med till Prag och rummet vi sov i var det sunkigaste i hela världen. 70 sängar i en gammal öststatisk gymnastikskolsal. Sjukt I say. Men lite charmigt. Sängarna separerades på vissa ställen (bland annat där jag låg) av ett nästan genomskinligt tygskynke som var svintunnt. Så även om jag kan säga att det pågick sex i min säng (halva iaf) så var jag inte så inblandad som man kunde önskat, så jag gick ut till lobbyn istället klockan 7 på morgonen. Inte cool.

Malmö: Efter att ha åkt igenom Puttgarden och Border Shop så lyckades vi ta oss till Malmö vid 1 på natten ungefär. Tåget gick 07.11. Blev en lång och seg natt i skåne. Kul fakta om Malmö: På torgen i staden så har de inte duvor som i andra städer, de har fiskmåsar. Jasså? tänker ni då. Vad kan skillnaden vara? Tja, ungefär 100 decibel som skjuts ut i oregelbundet tempo. Det är skillnaden. Inte cool.

Stockholm: Kom till Stockholm och åkte hem till Lina för att festa med henne och hennes granne. Vi hamnade hos någon japan någonstans och fast festen var waaay over så vägrade folk åka hem! "Nää, festen är inte slut än!". Jag fick gå in i ölsvepnings-mode eftersom det var uppenbart att ingen skulle åka hem innan allt var slut.

Morgonen efter pallade jag mig till stationen och kom hem igen för att på kvällen träffa mina småtjejer och deras nya pojkvänner. Det var en bra kväll.

Stopp 4 - Nice

Vi blev strandsatta i Nice i 2 natter pga av en tagstrejk i Italien. Kunde ju hant pa ett samre stalle faktiskt for har ar det helt ok att vara maste jag erkanna. Borjar bli lite trott pa fransman dock da de mest ar ohyffsade, inte kan engelska och kor bil som idioter. Tydligen ar det kutym att stanna och parkera mitt i gatorna sa att ingen kommer forbi och da maste ju givetvis alla 100 bilar bakom trycka tutan i botten sa mycket som mojlig. Charmigt land. Imorrn blir det av mot Genoa och sedan Bologna efter det. Den stora studentstaden.

Stopp 3 - Barcelona

Efter 2 dagar och 2 natter i Amsterdam som var magiskt roliga, Pub Crawl ftw, och en hel dag och natts resande ar vi nu i Barcelona. Hittills har vi inte hunnit ut pa stan for att kolla nagat men vi ar pa vag. Ska bara boka hostel i Italien, var nu det blir. Vi har inte bestamt stad an, men vi kanske ska chansa pa att Turin inte ar fullbokat anda. The home i black magic (och Italiens basta kaffe at Gustav). Livet leker med andra ord! Tjillevippen!

Första stoppet - Arlanda

Gör mitt första stopp här på Arlanda. måste vänta på Mike och Spiken i ytterligare 1½ timme. Men det är lugnt. Har ju hunnit växla pengar, hittat gaten och hittat en dator med över en halvtimme tid kvar på under de 50 minuter jag redan varit här på. Just nu så dundrar John Fogertys välbekanta röst i öronen, rollin! Rollin! Rollin on the river!, och livet känns bra. Om bara Mike hade kunnat komma så jag kunde ha en bok att läsa iaf. Han har mina fyra nya Pratchett-böcker som jag beställde. Det är najs.
 
Jag förstår inte människor över huvud taget. Först säger alla åt mig att inte göra något dumt, inte ta emot piller av främlingar, inte ligga med tvivelaktiga kvinnor, inte ställa ifrån mig drinkar, inte bli utsatt för något farligt och att jag ska komma hem i ett stycke. Sen tycker alla att jag ska passa på att ha riktigt jävla kul. Bestäm er för i helvete, man kan inte både ha kakan och äta kakan...

Ska surfa vidare nu innan ett besök på McD. Ha det så göttigt här hemma medans jag är nere och lever loppan. Lägger in del 1 och del 2 av George Carlins Airline Anounsment. Har inget ljud här men hoppas det är rätt iaf. Såg så ut på när han pratade, kan den utantill nu. Första gången jag hörde den var när jag bodde i Fors och hade datorn i källaren. Lisette satt i soffan mitt emot mig där jag satt i min fotölj och jag fick en skum Mp3-fil från Napster (damn i'm old >_<). En kvart senare låg jag i fosterställning under bordet och kippade efter luft och Lisette trodde att jag skulle dö för att jag skrattade så mycket, så hope you enjoy it as much as I did!

Första delen:


Andra delen: