Circle of life


SMBC-comics

Domedagen

Igår var ändå en bra dag. Först fick jag och Micke hem våra nya hood-tröjor. SYL har inte ens kommit in i lager i Sydafrika, enda andra shoppen jag hittade den i nu när rockzone har tagit den ur lager, men jag fick iaf min Cannibal Corpse-tröja. Shit vad skön den är. På ryggen är en bild från albumet Butchered at Birth, en skiva som innehåller orginalet till följande låt, den hysteriskt roliga parodin är gjord av Chasers War on Everything:



Snart kan också världen ta slut. Idag är de igång den nya superpartikelacceleratorn på andra sidan Atlanten. För er som inte vet vad det är kan jag säga att de ska försöka återskapa Big Bang, fast i minitayr, och hitta Higgsbosonen. Det är en partikel som ingen sett men som man antagit funnits i några år, för den måste finnas. Det är den som ultimat gör att saker har massa och om den nu INTE finns, ja då är vetenskapsmännen tillbaka där de var för 44 år sedan typ, och mycket som forskats sedan dess måste kastas bort och så får vi börja om.

Åh, den dåliga saken är ju också att LHC (som maskinen heter), när den väl börjar krocka partiklar, råkar skapa ett svart hål som växer och sen suger i sig hela jorden så att all mänsklighet (och allt annat  dör), men forskarna ser chansen som relativt liten och därför inte något man behöver tänka på. Tack grabbar.

Tecknare

En av mina absoluta favorittecknare Johan Wanloo (rekomenderar hans blogg starkt) har visat sig vara en av mina absoluta favorittecknare längre än jag visste. Tydligen är det han som ritade Farbror Einar i bland Glöd, tidningen alla får på högstadiet och som bara var värd att läsa på grund av just Farbror Einar. Serien tog slut 2001 trodde jag, MEN nu upptäckte jag att den började om 2004 igen. Life is sweet. Så nu har jag suttit och läst ikapp några gamla klassiker, och ett par nya, här. Jag rekomenderar även att man börjar längst ner och tar dem i kronologisk ordning, för shit, den är nice som fan. Innan den dog ut så var den med i Glöd väldigt länge, från början tror jag till och med, så därför var många väldigt ledsen när den slutades tekna, men om ni inte visste vem Farbror Einar var innan så kan ni inte haft någon bra uppväxt så jag tycker mer synd om er då.

Smakprov, en sådan här granne har jag haft i Krylbo, men han var bara 45 eller nåt:


Skolstart


Så har vi haft de första föreläsningarna och CAD-lektionerna då. Hittills har jag hållt mig två dagar från att somna iaf, nytt rekord tror jag, men det har varit sjukt nära. Fast när jag inte är så jävla förkyld längre så tror jag att det kommer bli lättare, fast det är sjukligt mycket pass 1 den här perioden. >_<

Pratade med min kära farmor idag och nya Winter Gear är på vägg upp! Handstickade enbart för mig, nice! Alla mina mössor och vantar har ju försvunnit så det kan vara dags nu när tempen börjar droppa till 5-6 grader på förmiddagarna.

I övrigt inte mycket nytt under solen. Jävla rolig fest här i lördags och i helgen är det igång igen är väl tanken. Först hos Rikard, sen hos Emmelie på lördag efter en förfestskräftskiva här. Nice! Jag och Micke insåg att det började bli dags för det nu. Vi har inte ätit kräftor i år än och det är skamligt!

Var inne på en sida där man kan se hur man skulle sett ut förr i världen och måste säga att det var en bra sida. Mycket kul hade jag där. Här är några exempel för er socialt retarderade människor som inte har Facebook: