Älva

Så, nu är jag hemma igen. Nere vid älva. Kom i torsdagskväll och då hände det inte mycket. Packade upp och sov typ. Gick upp tidigt på fredagen för att träffa Elin minsann! Äntligen skulle man kunna säga. Nu är det bara Madde jag inte träffat på ett år, men de är ju så upptagna så det blir inte ens på juldagen tyvärr. Idag så var det julbord i Norberg med morsan, brorsan, syrran och moster. Fy satan vad mat... En tallrik fisk/fågel, två tallrikar kött/potatis/bröd och två tallrikar efterätt lyckades jag skrapa ihop. Inte dåligt. Imorgon blir det ett nytt försök med farsan och Cinna på Serej. Life is good.

Vad hände innan vi åkte då? Förutom att det regnade och slaskade som fan. Jo, dödskursens förbannelse föll på mig och Micke och något så enkelt som att skriva ut 15 sidor i färg tog nästan 3.5 (!!) timme! Först var skrivaren i F trasig, men det hindrade den inte från att plundra mitt saldo nästan totalt, sen så tog inte datorerna i biblioteket USB-minnen, när de väl gjorde de så fanns ingen skrivare installerad på den, sen när det fanns så visade det sig att Excell 2007 inte är bakåtkompatibelt så då kunde vi inte öppna en av filerna. Efter massa haxande på internet med webbaserade converters så lyckades vi till slut få ut allt så vi kunde lämna in skiten. Det var så skönt. Även om vi säkert får backning, som de flesta tydligen får i den här kursen, är det inte något vi kan göra något åt nu så ju nu är jag heeelt ledig! Efter att ha städat på torsdagen så var det en behaglig resa hit faktiskt.

Kommer ta en paus i t-shirtandet här hemma, har med mig sådana som jag redan användt mest faktiskt, men här kommer de sista jag hade på mig i luleå iaf.

En gammal klassiker! Jag älskar mina NES-tröjor och den här framförallt.

Bandrtöja köpt rakt ur handen på trummisen (Heavy, från Hjalle och Heavy från På Rymmen liksom!) från Mimikry. På baksidan står det "Vi kommer alltid vara fler!". Tänkvärt på något sätt.

Whatever liksom. Orka.

Här är två högar jag sorterade eftersom det var sådan kaos i min garderob. Den vänstra är tröjor som varit med på bloggen och den högra är tröjor som kommer att komma. Ganska nära hälften faktiskt.

Nu ska jag nog ut på en promenad. Sen kanske jag börjar försöka skapa Hello World igen. Jag har fått för mig att jag tycker om att programmera nämligen och det kan mycket väl vara så att det är som med mina vänner som tror att de gillar Alias bara för att de har glömt hur jobbigt det programmet var när vi körde det. Så innan jag gör något dumt, som väljer en programmeringskurs, så tänkte jag prova lite hemma. Vem vet, det kanske är skitrolig ändå.

Murphys dag

Inte bara dagen då Annika Murphy fyller år. Klockan är halv 12 och det här är det som har gått fel hittlls:

1. Allt.

Ganska kort men övergripande lista. Upp till pass ett, Janne var tokig som vanligt, NX funkar inte som det ska, mina byxor luktar fisk och har konstiga märken, ballongdäck + is + skarp kurva = ÄNNU mer värk i mitt redan sargade knä, jag är vanställd för livet men kan inte få ut något på försäkringen ens om det blir ett gigantärr mellan ögonen och alla tankar om att gå på bio tog ju fetslut efter ett ögonkast mot kontoutdraget... När vi trodde att det iaf fanns lite ljus i slutet av en av tunlarna, att det bara var att glida in och göra klar det sista i dödskursen, vad händer då? Jo, efter över 3 timmars CADande har vi kommit ingenstans. Inte ett skit längre. Tvärt om, vi har fått veta att vi egentligen inte ens behövde göra de här delarna vi har gjort utan vi har jobbat för mycket. Så vi ändrade saker... Och vi ändrade lite mer... Hjälpte det? Nej. För varje gång vi ändrade något så kom NX på ett sätt att förstöra alls. När jag lyckades haxa så att Mickes dator slutade låsa sig så insåg NX att det kunde gömma lite grejer i ritningen (det syns inte när man modulerar) så när vi hade modulerat klart var det bara att börja om. Då kom NX på att det finns ju massa andra saker vi kan förstöra och till slut efter ett tråkigt sms så kruppade jag ur helt och gick hem. Nu äter vi fisk igen, men jag slog iaf Murphy den här gången och tog av mig mina nya, rena byxor. Ett litet tröstpoäng iaf. Fattas bara att ljudkabeln blir ännu mer glapp så vi inte ens kan titta på HIMYM till lunch...

Dödskurskommentarer

Bra diskussioner i CAD-salen nu. Jag har ont i halva ansiktet från att ha head buttat ihjäl all asfalt utanför lägenheten. Micke är bara trött.

- *kliar mig på kinden* Jag har fan ont i ögonhålan nu också.

- Det sprider sig från näsan.

- Ja.

- Du blir som Anna Book, fast istället för två liter levrat blod i magen så har du det i ansiktet.

- Har Anna Book två liter levrat blod i magen?

- Jag vet inte. Kanske.

När jag nu skriver det här så frågade jag honom varför Anna Book skulle ha två liter levrat blod i magen. "Jag vet inte. Jag bara chansade!" blev svaret, väldigt vetenskapligt.

Soffliggardag

Idag har jag legat i soffan precis hela dagen. Det var ganska nice, men pizzan var inte god över huvud taget. Magiskt hur timmarna bara flyger fram när man fått en tequila i huvudet. Något jag borde insett för länge sedan att det är det sämsta som finns. Att man aldrig lär sig.



Första är en snygg tröja jag fick av syrran i julklapp en gång, andra är den bästa jag har faktiskt. Min favorit skulle jag tippa på. Sen får vi aldrig glömma dinosaurierna, de var faktiskt här först. Sweatshops - another day another dollar är ju inte bara ett uttryck där. Sista är Wacken-tröjan för igår var det RIFF-fest igen. Men det var inte direkt många som var där. Vi var väl typ 11 som mest. Men bättre än ingen alls.

Sen kommer en varning från socialstyrelsen: Tequila klockan halv 3 på morgonen kan göra folk fula och få blodet att spruta!

Men vaff...

Shit piss fuck shit cocksucker tits fuck balls motherfucker hell fuck shit piss cock Bob Saget GAAAAAAAAAAAAAAAH! Bra dag. Helt jävla klart en äckligt bra dag. Eller? FUCK!!!

It's no good, but it's R-fest!

Repdag idag med snaps. Jag och Martin var med fram till lunch och sen var det hem igen för att tagga till inför kvällens festiviteter: R-festen! Årets happening hoppas jag. Den brukar bli det iaf. Ikväll  är det tema "I rutan" så jag och några till kommer komma som Tok Jannez från dansbandskampen. Blir väl bilder på det också sen. Först dagen tischa:


Gammal fin tröja som alltid håller. Sen har vi en video till en låt som jag och Micke började sjunga på igår när vi var på till Henrik efter quizen igår. Fördjävla härlig kille med en rätt skön inställning.


Trippelblogg

Verkar som om jag får skita i paradoxer ett tag, finns helt enkelt ingen tid. >_<

Vilken dag... Sovmorgon till tio, sen till skolan direkt. Han inte ens se klart hela Xena. Rita till fem i 7 för med bara en kort paus för äcklig lunch i matsalen och så skulle det vara rolig musikquiz på stuk. Det var ju bara lögn. Den var ju asdålig och DJ-laget var sämst. På allt. De var ju iaf inte ens en tiondel så roliga som de själva trodde. Musiken sög dessutom, så det var klart ovärt att komma två timmar för sent till Henrik. De skulle ju slutat 8 egentligen men då hade de precis börjat typ, så kom dit vid 10. Tjohooo. Så satt vi och sydde på våra dräkter till halv 12, tre av våran kvintett iaf, och precis då kom pizzan. Det var nice för vi hade inte ätit på över 10 timmar då. Sen äääntligen hem. Så jävla skönt det ska bli att sova nu. Vi kommer dessutom vara assnygga på R-festen imorrn, det vill jag lova.

För ett par dagar hade jag den här, klart är att den driver med "Bros before Hoes!", men den driver också med ett till uttryck. Vilket då? Nu får vi se om det bara är intelligensreserven som läser här eller inte. =P


Sen var det den här igår, den är mest bara snygg tycker jag, även om jag inte känner mig som en slagträ-/racketsportsdomare. Tror jag fick den av syrran en dag.


Idag blev det bara den här för nu har jag slutat leta motiveringar till att ha tröjor. Nu blir det bara att beta av de som är kvar. Tihi.


Bra helg-ish.

Fredagen var nice-ish. Trevlig bastu med bara jag och Gus, sen gjorde vi svingod tacopaj. Efter det så kom Malou och åt av våran mat och så blev det helt plötsligt utgång av det hela. Cleo var faktiskt inte så dåligt som det brukar. Träffade en gammal jobbarpolare och han var svinigt packad som vanligt, precis som våran målvakt som också lyckats ta sig in. Taxi hem till Malou, gosa med katten och så hem bara. Inget outstanding, men långt ifrån tråkigt. Lördagen däremot...

Voj, voj... Så jävla bakfull jag var. Inte ont i huvudet men jag låg i soffan till fem, gick upp och gjorde mat och så var det förfest klockan sex igen. Hockeyfest och forwards pissade på backarna i tävlingarna, specielt Klas som var usel och gjorde hela sitt lag besviket. Skämmes tammefan, som Robinson-Errol sa. Sen Stuk och så fick jag se övervåningen för första gången. Var väl inte skitimponerad. Skulle bli pulka efteråt, men det bestämdes tydligen att vi skulle hoppa det så den är fortfarande oprövad.

Söndag och helt magiskt inte speciellt bakis alls. Rätt bra med tanke på den mängd bål jag ändå drack och de ölen jag lyckades sno åt mig. Gick till och med på Box med Lisa sen på kvällen. Inte dåligt. Det ska vi nog prova igen faktiskt. Roligare än både spinning och bodypump.

I helgen har jag sunkat runt i samma t-shirt i fyra dagar för jag har fan inte pallat att byta. Har ju ändå inte lämnat huset annat än för snaps. På krogen har jag ju testat skjorta/väst bägge gångerna och är nog dags att pensionera det nu. We had a good run, but it's over now. Time to move on. Kanske till den här? En sanning utan modifikation.


Idag skulle man ju hedra miljön med att ha en grön tröja på sig så jag tog det jag hade. Retro, stilrent, snyggt.