Nära smögen-upplevelse

Igår på jobbet, fem minuter innan Roger skulle stå där jag stått i två dagar i sträck, så ramlade ett lysrör ner från 4-5 meters höjd. Skönt. Ett dygn tidigare och jag hade haft ganska stora skärsår i nacken, en kvart senare och det hade varit Roger. Efter det så blev det det gamla vanliga med chefer och tjossan och alla som skriker argt att "lysrör ska inte hänga öppet! Det vet ju alla!", och nog vet vi. Ingen orkar bara göra något åt det. Förrens någon nästan blir dödad. De är ju inte lätta de där tremetersrören precis och avslaget är det jävligt vasst också. Jä, jä. Förmiddagsveckan nu, den andra och roligare av nollningsveckorna (eftersom de senarelagt ALL skolstart bara i år, säkert för att jag annars hade kunnat haft roligt sju dagar i sträck!), så jag lär väl gå och lägga mig snart. Längtar till helgen. 11-timmarsskift ftw...

Varje gång jag säger eller här "nära döden-upplevelse" så tänker jag på en sketch med Peter och Fredde från egÄntligen Måndag. Det är en reporter som intevjuar en kille som forskat i att det kommer så många rapporter från Bohuslän och Halland om "nära smögen-upplevelser". Dialogen går ungefär såhär:
F: "Men... Dom BOR ju på västkusten?"
P: "Aaah, förstår du då hur nära det måste kännas?"
F: "Men har du några som hellst belägg för det här?"
P: "Ja oh ja!"
F: "Det är inte så att du bara står och hittar på?"
P: "... Jo..."
F: "Du står alltså och ljuger här, mitt i tv?"
P: "... Ja... Ja, det gör jag. Jag talar inte ens sanning..."
F: *suck*
P: "Men du, jag är verkligen ledsen för det här... Finns det något sätt jag kan gottgöra dig på?"
F: *klämmer sig i skrevet* "Om du följer med mig hem... Kan du få vara med om en "nära bögen-upplevelse"..."
P: *lycklig* "Åh, lite nya fakta är ju alltid trevligt!"

Och så skuttar de iväg. Men eftersom jag inte hittade den (då hade jag inte behövt skriva ut den *DUH!*) så får ni istället en av världens sämsta ordvitsar, enjoy:


Bugs Bunny och Daffy Duck



Älskar Daffy Duck. "Poor Ol' Bugs... But anyway you look at it, it's better that he should suffer... After all, it was me or him, and obviously it couldn't be me. It's a simple matter of logic, I'm not like other people. I can't stand pain. It hurts me!". Så jääävla bra! "I'm not a bunny rabbit... You are hurting me... Put me down please..." med assoft röst. Looney Tunes rules. ;)

Upp som en sol...

... ner som en pannkaka. Nu sög allting igen helt plötsligt. Ensam hemma, uttråkad som ett jävla svin på en lördagskväll. This suxx sooooo bad...

Nöjd

Livet kickar fan rätt ass nu alltså. Vädret är bra, jag ska snart äta med människor jag faktiskt gillar och jag är mest nöjd i hela världen med min frisyr. Ett tag funderade jag på att trycka ut massa, massa bilder på mig själv och sätta fast dem i taket så det är det första jag ser när jag vaknar. Vissa kanske tycker att man kunde haft en spegel istället men nej, jag vill se mig själv i hundratals och från alla vinklar. ;)

Så fort jag får tråkigt nu för tiden så grovlar jag. Det är roligt och det har faktiskt börjat gå bra. Kanske death metal-sångare inte är så långt bort längre. Det vore det coolaste yrket av alla i hela världen. Så måste jag fortsätta lära mig noter så jag kan ta itu med dragspelet sen. Japps. Dragspelet ska jag lära mig.

Efter sista nattskiftet...

Man vet att man borde lägga sig när man skrattar åt sig själv för att man råkade tänka på en busringning som skulle kunna gå "Hej, jag ringer från Autistiska Centralbyrån och AAAAAAAAAH! *klick*". Inte alls roligt egentligen, men just nu så är det Da Shizzel!

Semestersammanfattning 6: Trökveckan & Back to reality

Efter en hellride på 16 timmars resande, varav 13 var på världens obekvämaste tågplats (aaah, den var VÄRST i heeela VÄRLDEN! Min värld iaf) så var man då tillbaka i Luleå igen. Jobbade inatt och det gick rätt bra. Tills jag nästan svimmade av trötthet, men det är tur att man har snälla arbetskamrater som vet hur det känns och vet en del klassiska tips och tricks också.

Annars var lördagen kantad av paintball och lols! Fantastiskt rolig sport det där. Blir nog fler gånger.

Allmänheten verkar enig. Känns som om det är dags att klippa manen nu. Den är varm, störig och ivägen. Men ändå... Så vacker och så skön att ha när man spelar musiken man älskar. >_<

Semestersammanfattning 5: Tysklandsveckan...

SPIDERSCHWEIN!