Men massa saker

Oooh... Where to start? Flyttar för halvt, tar tag i det nästa vecka. Ledig då. Var hemma över påsk och träffade familjen, Snejk och Pöör. Pöör har ju alltid varit lite extended family, men även Snejk börjar ju bli umgåsbar faktiskt. Trots att han lurar iväg mig nykter på krogen på onsdagar när man tydligen skulle haft skitkul om man var skitfull. Men då hade vi fått gå hem och SÅ kul hade det inte varit att det var värt det.

Stockholm hos Pöör och Marcus sen. Det var också sjukt kul. Träffade nytt folk mest hela tiden och levde loppan även när Pöör kände att han ville vara hemma. Stockholm är lite större än Avesta. Större än Luleå också tillochmed, vem hade anat? Sen Finland med hockeylaget... Det som händer i Finland stannar på Facebook som vi brukar säga. Kan bara sammanfatta det med silver, XL3 och ett vackert hästhuvud. Cockblock är också en sport vi sysslar väldigt aktivt med i hockeylaget. Det var roligt ibland, tråkigt ibland men veckan slutade iaf väldigt bra då jag träffade ett socktroll på kåren. Det var najs.

Stora nyheter på jobbet också: Kanske blir det P-teknik ändå! Jag är lyrisk, fast det syns inte eftersom jag jobbar förmiddag och har tränat så jag är i koma nu, men ändå. Innerst inne är jag lite glad iaf. Imorrn kommer lönen och då blir jag ännu gladare, för då kan jag köpa frukost.

Nästa helg kommer Mike & Mart hit. Det blir nice. Inflyttningsfest deluxe hoppas jag då rakt på. På fredagen är det dessutom föreningsfesten, det blir också nice. Två dagars firande. Fantastiskt! Vi måste bara få lite mer möbler så att vi kan sitta någonstans.