Flamma stolt ur dunka skyar

Det är öppningsraden till Sveriges Flagga, en låt som borde varit nationalsång istället. Även om de sjunger att Gud är med oss och skall böra stark så hade hockeymatcher blivit sjukt mycket mer nice med den istället för Du gamla du fria. Så är det.

Anledningen till att detta kommer upp då? Jo, idag var det gemensamt rep för alla körer och Luhrarne (orkester) inför vårkonserten. Den nionde i Kulturens Hus är det igång! Men redan den sjunde i centrum är det öppet rep så då får alla fattiga student komma och titta gratis och fashineras över hur duktiga vi är. Grattis!

I övrigt har dagen varit lite annorlunda. Vaknade nämligen klockan 06.08 och trodde jag försovit mig (eftersom solen var uppe som alltid nu för tiden). Men icke sa nicke! Så satte ihop våran kemilabb och var nöjd med det. Hoppade LEM-föreläsningen pass två, världens flummigaste lärare. Känns som om han hade ett syfte när han blev kemist och det involverar en del biologiska operationer dessutom. Hippie. Räknade i biblan istället. Sjukt sällan man är där faktiskt, men kanske ska börja med det oftare. Det var ljust och lugnt. Efter en göttig måltid blev det plugg och centrum och det är ju inte lika charmigt direkt. Har aldrig försökt ligga i fas så mycket (är givetvis efter ändå, men nu försöker vi ju iaf!) och det är fan skönt. Man känner sig väldigt produktiv och inte så degig som när man bara sitter hemma. Det var väl ganska allt för idag...


Undrar om det är värt att skaffa barn
bara för att få köpa en Air Fork One?

Boyakasha!

Dagen har gått i bakfullhetens tecken. Varit sjukt seg konstant faktiskt. Fast lite gymmande har det blivit också. Det är ju iaf någonting.

Det som skulle blivit en sjukt bittert inlägg igår blev aldrig av. Mest för att jag faktiskt hittade cykeln. Men för att göra lång historia kort: Onsdag - arbetslöshetsbesked, torsdag - stulen bil och fredag - ja vad? Det brukar komma i tripletter liksom. Så efter ett sjukt roligt RIFF där väldigt mycket saker hände, air freshner, hålade byxor, brottning, bulor, krossat glas och massa mer, så skulle jag hem. Då upptäckte jag att någon jävel snott min cykel! Tadaaa! Var så jääävla förbannad. Igår fick jag dock veta att det var Djimba och Furu som varit lite busiga bara och ställt ner den i kulvertarna i F-huset. Blev lite gladare då iaf.

Sen blev det födelsedagsfest hos Mr. Julius och satan i gatan om inte det nästan var ännu roligare. Sjukt bra pojkar det där. Satt där och pimplade lådvin och socialiserade med lokala förmågor. Innan hade jag grillat med Lisa och Jenifer också, det var inte dåligt det heller. Mmm... Kött... Så sammanfattningsvis kan man väl säga såhär: Trodde det skulle dröja sjukt länge innan en helg som var lika rolig som NSM skulle komma, men det tog ett par veckor bara. Awesome!

SAABen - rätt stöldbegärlig

Skönt samtal man fick imorse vid tio. "Hej, det är från kommunen. Du vet, din bil står ute vid grustaget mellan Bensbyn och Örarna... Skulle du kunna flytta på den?". Nej. Ingen av oss har någonsin varit vid det grustaget förut. Nå, när vi väl hittade bilen, speciellt tack till Lisa, Jenifer och Linnea, speciellt otack till Martin och Micke som tyckte det var ok att jag hoppade över min lektion men inte ens erbjöd sig att göra det samma liksom, så startade den utan problem. Solen sken, men vindrutetorkarna var på ändå. De hade lämnat halva tanken kvar (fick full tank av spexet igår) men ändå... De hade bytt radiokanal till RIX FM... INTE cool... >_< Så hade de öppnat handskfacket och spridit våra kartor, registreringspapper och Mickes mammas gamla tvål över förarsätet. Inget saknades. Inte ens våran gamla kapsylöppnare tog de. Hur kul bil har man om någon snor den och känner efter ett tag att "äh... Jag orkar fan inte ens busköra den här länge. Vi ställer den mitt ute i ingenjävlastans (tänk er därhemma att den stått typ ute i Utsund ungefär) och GÅR hem. Eller nått. Kanske fanns det en till bil, jag vet inte. Men ändå. Får jag tag på de där jävla kidsen dock så vet jag att jag kommer göra hemska saker som involverar alla tre hockeyklubbor jag har hemma. Och bara EN kroppsöppning per person...

Nå, lite gladare nu iaf! Fint vårväder ute idag iaf, även om det blev svinkallt nu på kvällen så har solen iaf lyst hela dagen. Det är nice!

Tänkte tömma mitt skrivbord från de här bildrna och lägga
upp dem här istället. Sjukt cool kanna!

Leverträning


Som den där kända personen säger i den där kända filmen/serien. Det är lite mycket nu. Eller det har varit iaf. Förrförra veckan var insane och sjukt kul! Men en fyrdagars i min ålder? Man är ju inte 18 längre. Trodde jag iaf. Visade sig att det gick hur bra som helst, och mellan bowling, hockey, ollade fönster på Allstar Bar, minibarer, pissnöbollar, *CENSUR* (på ett jävla hamburgerbröd!), gin och tonic klockan 9 på morgonen på norrmännens hotell och den roligaste jävla sittningen i mannaminne så han vi vinna NSM dessutom. Inte dåligt. Nu kan vi köra som alla andra lag och bara satsa på ölandet nästa år, nu när vi har Luleås första titel.


Den här bilden på ett sjukt coolt glas är med
mest bara för att göra inlägget färgrikare

Veckan efter då, klart den blir lugnare då? Eeh, nej. Onsdag och efter snapsakademien var det ju onsdagsöl igen. På torsdagen tyckte Anne-Laure, en fransyska som var lite stalky i början efter att ha sett mig hälsa på Anders på kåren typ (hon pratade med Anders), men som sen visade sig vara rolig, att jag och Micke skulle på fest för utbytesstudenterna. Sagt och gjort, vi masade oss till Vänorts och vi var inte besvikna! Sjukt bra fest för en torsdag, absolut. Sen blev det ett par herrmiddagar med öl och whisky och vin och utslagna glasflaskbottnar och kubanska cigarrer och vips så hade jag, som skulle vara nykter, kört ännu en fyradagars. Fast inte lika tung ändå. Nå, den HÄR veckan är iaf lugn. Tills på fredag. Då är det RIFF och det är det bästa, det vet ju alla.

Mer färg. Jävla nice grejer de gör på world wide fred.
Det här är en tallrik med en spegel i mitten så man kan
kolla om man har något mellan tänderna när man är på date

Annars då? Den här veckan? Tja, en grej i måndags var ju spinning följt av jävla benböj och utfall med sjuka vikter. Satan vad det spänner i röven idag, fast på ett bra sätt. Igår körde jag och Bulan lite gym också och idag har jag joggat. Kommer inte kunna gå imorrn. Men sänkte min tid på varvet med fem min iaf, till 42.25. Inte kattpiss. Nu har jag säkert missat något viktigt, men det kan jag ta sedan. Nu vet ni att jag lever iaf. Tjipp och hej!

NSM

Nordiska studentmästerskapen i hockey. Kommer en längre uppdatering senare, är ju banketten kvar ikväll, men kan säga att det här är den roligaste jävla veckan på hela året, alltid! I år vann vi dessutom så NSM-mästare, check!