Flamma stolt ur dunka skyar

Det är öppningsraden till Sveriges Flagga, en låt som borde varit nationalsång istället. Även om de sjunger att Gud är med oss och skall böra stark så hade hockeymatcher blivit sjukt mycket mer nice med den istället för Du gamla du fria. Så är det.

Anledningen till att detta kommer upp då? Jo, idag var det gemensamt rep för alla körer och Luhrarne (orkester) inför vårkonserten. Den nionde i Kulturens Hus är det igång! Men redan den sjunde i centrum är det öppet rep så då får alla fattiga student komma och titta gratis och fashineras över hur duktiga vi är. Grattis!

I övrigt har dagen varit lite annorlunda. Vaknade nämligen klockan 06.08 och trodde jag försovit mig (eftersom solen var uppe som alltid nu för tiden). Men icke sa nicke! Så satte ihop våran kemilabb och var nöjd med det. Hoppade LEM-föreläsningen pass två, världens flummigaste lärare. Känns som om han hade ett syfte när han blev kemist och det involverar en del biologiska operationer dessutom. Hippie. Räknade i biblan istället. Sjukt sällan man är där faktiskt, men kanske ska börja med det oftare. Det var ljust och lugnt. Efter en göttig måltid blev det plugg och centrum och det är ju inte lika charmigt direkt. Har aldrig försökt ligga i fas så mycket (är givetvis efter ändå, men nu försöker vi ju iaf!) och det är fan skönt. Man känner sig väldigt produktiv och inte så degig som när man bara sitter hemma. Det var väl ganska allt för idag...


Undrar om det är värt att skaffa barn
bara för att få köpa en Air Fork One?

Kommentarer
Postat av: Älin

Kan du inte lägga upp nåt fint klipp så man får höra era ljuva toner?

Postat av: Ch

Älin: Det finns ett par på youtube om man söker på Snapsakademien, men jag är inte med på något av dem. Finns ett par på facebook också men vet inte var. Någon som jag inte känner har lagt upp och någon annan har visat det på en repdag. Kan kika om jag hittar. =)

2009-05-03 @ 16:19:19
URL: http://jero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback