Boyakasha!

Dagen har gått i bakfullhetens tecken. Varit sjukt seg konstant faktiskt. Fast lite gymmande har det blivit också. Det är ju iaf någonting.

Det som skulle blivit en sjukt bittert inlägg igår blev aldrig av. Mest för att jag faktiskt hittade cykeln. Men för att göra lång historia kort: Onsdag - arbetslöshetsbesked, torsdag - stulen bil och fredag - ja vad? Det brukar komma i tripletter liksom. Så efter ett sjukt roligt RIFF där väldigt mycket saker hände, air freshner, hålade byxor, brottning, bulor, krossat glas och massa mer, så skulle jag hem. Då upptäckte jag att någon jävel snott min cykel! Tadaaa! Var så jääävla förbannad. Igår fick jag dock veta att det var Djimba och Furu som varit lite busiga bara och ställt ner den i kulvertarna i F-huset. Blev lite gladare då iaf.

Sen blev det födelsedagsfest hos Mr. Julius och satan i gatan om inte det nästan var ännu roligare. Sjukt bra pojkar det där. Satt där och pimplade lådvin och socialiserade med lokala förmågor. Innan hade jag grillat med Lisa och Jenifer också, det var inte dåligt det heller. Mmm... Kött... Så sammanfattningsvis kan man väl säga såhär: Trodde det skulle dröja sjukt länge innan en helg som var lika rolig som NSM skulle komma, men det tog ett par veckor bara. Awesome!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback