Dagens irritationsmoment:

Små, taniga svarta män med rakat huvud och mustasch som åker runt i pösiga kläder, med loggos över hela bröstet på den vita hoodien, i en vit limo med dollartecken regnandes runt dem medans de rappar i en technolåt om att dom "parties like a rock sta!". Jag menar, för heeellvete! Ska ni festa som rockstjärnor får ni bli rockstjärnor! Ni festar som små, taniga svarta män med rakat huvud och mustasch som åker runt i pösiga kläder, med loggos över hela bröstet på den vita hoodien, i en vit limo med dollartecken regnandes runt er medans ni rappar i en technolåt! Tacka vet jag killarna i Sabbath, Zeppelin, Thin Lizzy, Twisted Sisters och så vidare... Där var det fan inga vita limos med dollartecken, det var sex, drugs and rock n roll! Och inge flashiga designerdroger heller, jävla hip hop-trams, det var hard core! Så ge er för i helvete! Raka muschen eller skaffa ett helskägg, skaffa långt hår eller afro eller vad som hellst, lite läderbyxor och en svart t-shirt med bandtryck och sen är det bara att börja party like a rock star. Fuckers...

Här har vi en svart man som vet hur man party like a rock star. Visserligen hade han också mustasch och vit skjorta, men det här var 70-talet så han kommer undan med det. Fast jag undrar om han hade gjort det om det inte var för den fantastiska afron och de tighta läderbyxorna... Mmm... Phil Lynott från de fantastiska irländarna Thin Lizzy, död vid 36 års ålder efter flerårigt alkohol- och drogmissbruk.

image18

Kommentarer
Postat av: Ingela

Har inte mycket annat att säga än att Sabbath, Zeppelin och Thin Lizzy är fördjävla bra!

Så, då var det sagt!

2008-02-07 @ 20:05:49
Postat av: Jero

Sant, det var tider det! Nästan så man önskar att man vore 16-17 år på den tiden. =P

Postat av: Ingela

Men tänk vad gammal du skulle vara nu isf. Skulle det vara värt det? ;)

2008-02-08 @ 09:17:15
Postat av: Jero

Eeeh, ja? Bättre välfärd på den tiden, det var ok att köra bil för ingen hade upptäckt ozonhålet, kärnfamiljen var ett viktigt begrepp och de hade mellanöl i butikerna. ;)

2008-02-08 @ 13:08:16
URL: http://jero.blogg.se
Postat av: Ingela

Ok, jag ger mig! ;)

2008-02-08 @ 23:38:33
Postat av: Groth

Board of eduction har ju sina knep i kampen mot den intellektuella utvecklingen ;-)

2008-02-10 @ 16:42:42
URL: http://cloudberryjam.blogspot.com
Postat av: Jero

Sant, men Foxxy Love krossar ju den träskallen ganska bra ju! =D

2008-02-11 @ 09:14:14
URL: http://jero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback