93

Det stod min våg på imorse. Under 95 för första gången på 2002 typ. Rätt nöjd med den. Och imorrn är det både squash med Hinken och spinning med Anna. The nice things keep on trucking.

Var på Heroes igår med Sara och Micke. Det var fan nice. Inte skitmycket folk, helg före lön och så, men bra musik och en ny god drink. Markus som stod i baren kallade den en Kapten Jack. Eftersom de flesta hårdrockare dricker Captain Morgan och cola eller Jack Daniels och cola så hade de en Rocknroll-drink. Captain Morgan, Jack Daniels och cola. Mycket godare än man kunnat föreställa sig faktiskt. Sen kom Michaela från Boden och var snäll och körde hem oss. Också nice. Idag har gått i Kenny Starfighters tecken. Har plöjt alla sex avsnitt med en 2½ timmes sovpaus i mitten så nu är jag inte speciellt trött faktiskt. Sen såg vi ju på Mortal Kombat igår innan Heroes, så jag och Micke åkte hem till Sara och Jonas och kollade på tvåan nu ikväll när vi åt våran bakispizza. Den var inte skitbra, men det var jävligt roligt.

En sjukt nice sak är förövrigt att råka bli väkt så man är sådär gosigt nyvaken och innan man riktigt vet var man är så börjar någon killa en på ryggen. Mer sådant åt folket!

Kommentarer
Postat av: Emma

Åhå, har du hittat dig en brutta?

Postat av: Ch

Emma: Neee, besök från Umeå bara. =)

2009-03-23 @ 17:26:30
URL: http://jero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback