Saaatickens!

Inte ett jävla år till, jag pallar det fan inte. Hur mycket skit ska ett folkslag egentligen behöva stå ut med för sin tro och sin övertygelse, nej, för sin odödliga trofasthet och obotliga kärlek? Varför kan vi inte vara bra även när det faktiskt är något som gäller? Helvetes jävla skit är väl allt man kan skrika.

Lisa var här idag iaf. Vi hade en gemensamtråkkväll med snack, facebookande och film. Efter ett bra tag fick vi äntligen tag på Guldkornet med stort G. Sunes Sommar. Vad ska man säga... Den överlägset bästa svenska filmen någonsin och lätt i topp 10 alla filmer, alla kategorier. Rudolf... Den mannen, full med så mycket vishet... "När du blir lite äldre så kommer du lära dig att kvinnor... Kvinnor... Var är paddeln, Sune?". Ingen sammanfattar dessa varelser bättre.

Det börjar bli en värmebölja här i Luleå igen. Inte 6-7 grader som förra veckan, tack gode Gud för det, men 2 plus idag och nu är det mitt i natten och bara -0,2... Hujeda mig. Hur ska det här gå?

Oh happy days. Att man inte var 14 år gammal då. Då hade man fått vara med om den bästa idrotten och den bästa musikrevolutionen som någonsin hänt och det hade lätt vägt upp polisongerna och byxorna...
Jävla 2000-tal...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback